## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2022/2023) TIMETABLE

## **SECONDARY THREE**

Date		Subject	Time	Duration
7/12/2022		Chinese Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Wed (2)		Chinese Language (Writing)	10:15 a.m. – 12:00p.m.	1hr 45mins
8/12/2022 Thu (3)		English Language (Reading) English Language (Grammar Usage and Vocabulary) Geography	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m. 10:25 a.m. – 11:00 a.m.	40mins 30mins 35mins
9/12/2022		Chemistry	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
Fri (4)		History	9:15 a.m. – 9:55 a.m.	40mins
12/12/2022		English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Mon (5)		Religious Education	9:45 a.m. – 10:45 a.m.	1hr
13/12/2022		English Language (Listening)	8:15 a.m. – 9:10 a.m.	55mins
Tue (6)		Putonghua	9:40 a.m. – 10:20 a.m.	40mins
14/12/2022		Chinese History	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Wed (1)		English Language (Speaking)	9:45 a.m. – 11:00 a.m.	1hr 15mins
15/12/2022		Mathematics (Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Thu (2)		Mathematics (Paper 2)	10:15 a.m. – 10:45 a.m.	30mins
16/12/2022		Physics	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
Fri (3)		Biology	9:15 a.m. – 9:45 a.m.	30mins
19/12/2022		Technology and Living	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
Mon (4)		Life and Society	9:25 a.m. – 9:55 a.m.	30mins
Examination Venue: $3A = 3D$ Classroom (Rm 301-304)				

Examination Venue: 3A – 3D Classroom (Rm 301-304) # School Hall