SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2024/2025) TIMETABLE

SECONDARY TWO

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
9/6/2025 Mon		English Language (Reading)	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
		English Language (Vocabulary and Grammar Usage)	9:25 a.m. – 9:55 a.m.	30mins
		Chinese History	10:25 a.m. – 11:00 a.m.	35mins
		Chinese History		
10/6/2025 Tue	#	Chinese Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
	#	English Language (Listening)	9:15 a.m. – 10:05 a.m.	50mins
11/6/2025 Wed		History	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
		Life and Society	9:25 a.m. – 9:55 a.m.	30mins
		•		
12/6/2025 Thu		Chinese Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
		Chinese Language (Writing)	10:00 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 45mins
13/6/2025 Fri		English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
		Science	9:45 a.m. – 10:35 a.m.	50mins
16/6/2025 Mon			0.15	45 :
		Religious Education	8:15 a.m. – 9:00 a.m.	45mins
		Geography	9:30 a.m. – 10:00 a.m.	30mins
17/6/2025		No Examination		
Tue		V. 1 (D 1)	0.15	11 20 :
18/6/2025 Wed		Mathematics (Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
		Mathematics (Paper 2)	10:15 a.m. – 10:45 a.m.	30mins
19/6/2025 Thu		No Examination		
20/6/2025 Fri		No Examination		
Examination Venue:		2A – 2D Classrooms (401-404) # School Hall		

School Hall