SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2022/2023) TIMETABLE SECONDARY TWO

Date		Subject	Time	<u>Duration</u>
7/6/2023 Wed		English Language (Reading &	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
wed		Comprehension) English Language (Vocabulary & Grammar Usage)	9:25 a.m. – 9:55 a.m.	30mins
8/6/2023		Visual Arts	8:15 a.m. – 8:35 a.m.	20mins
Thu		Science	9:05 a.m. – 9:55 a.m.	50mins
9/6/2023		History	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
Fri		Life and Society	9:25 a.m. – 9:55 a.m.	30mins
12/6/2023		Mathematics (Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Mon		Mathematics (Paper 2)	10:15 a.m. – 10:45 a.m.	30mins
13/6/2023		Chinese Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
Tue		Chinese Language (Writing)	10:00 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 45mins
14/6/2023 Wed		English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
15/6/2023	#	Geography	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
Thu	#	English Language (Listening)	9:15 a.m. – 10:05 a.m.	50mins
16/6/2023	#	Chinese Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
Fri	#	Putonghua	9:15 a.m. – 9:55 a.m.	40mins
19/6/2023		Religious Education	8:15 a.m. – 9:00 a.m.	45mins
Mon		Chinese History	9:30 a.m. – 10:05 a.m.	35mins
20/6/2023 Tue		No examination		
Examination Venue: 2A – 2D Classrooms (Rm 201-204) # School Hall				