## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2024/2025) TIMETABLE

## **SECONDARY ONE**

<u>Date</u> 9/6/2025 Mon		Subject English Language (Reading)	Time 8:15 a.m. – 8:45 a.m.	<u>Duration</u> 30mins
Wion		English Language (Vocabulary and Grammar Usage)	9:15 a.m. – 9:50 a.m.	35mins
10/6/2025 Tue		Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Tuc		Religious Education	10:15 a.m. – 11:00 a.m.	45mins
11/6/2025 Wed		Chinese Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
weu		Chinese Language (Writing)	10:00 a.m. – 11:30 a.m.	1hr 30mins
12/6/2025 Thu		No Examination		
13/6/2025 Fri		Chinese History	8:15 a.m. – 8:50 a.m.	35mins
		English Language (Writing)	9:20 a.m. – 10:05 a.m.	45mins
16/6/2025 Mon		History	8:15 a.m. – 8:50 a.m.	35mins
		Science	9:20 a.m. – 10:10 a.m.	50mins
17/6/2025 Tue	#	English Language (Listening)	8:15 a.m. – 9:10 a.m.	55mins
	#	Chinese Language (Listening)	9:40 a.m. – 10:10 a.m.	30mins
18/6/2025 Wed		Geography	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
		Citizenship, Economics and Society	9:15 a.m. – 9:45 a.m.	30mins
19/6/2025 Thu		No Examination		
20/6/2025 Fri		No Examination		
Examination Venue:		1A – 1DE Classrooms (201-204) # School Hall		